Lata dagar

Dagarna går i lugnt mak, vilket är rätt skönt och avkopplande. Men vädret – ja, detta väder – det hade kunnat vara lite bättre, lite mer värme tack!

Jag knäpper ett kort eller två emellanåt, på en blomma eller en maskros eller vad som råkar finnas i min närhet. Det blir fina bilder i all sin enkelhet – lugna grafiska bilder.

Jag dricker några koppar kaffe, går på en promenad. Försöker lite förstrött följa med i vad som händer i världen och läser lite här och lite där och läser en blogg eller två. Men, tänker jag, det är ju sommar och då kan man kanske tillåta sig att inte vara så uppkopplad, även om det kan vara svårt att låta bli. Tiden går på som den alltid gör, jag står kvar och låter den vandra. Ännu kan jag koppla av lite till. Ännu en stund kan jag luta mig tillbaka. Ännu finns det tid.

2 svar på ”Lata dagar”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.