Podcamp i Pittsburgh

Såg via justin.tv att det är podcamp i Pittsburgh, det verkar ju vara en intressant tillställning. Något sådant skulle ordnas här också med intressanta föreläsningar om bloggande, podcasting osv. Det händer ju så mycket spännande med web utvecklingen just nu och det finns många människor därute med intressanta idéer, så därför skulle det vara roligt med en podcamp som tar upp allt detta. Plus att det ju är roligt att träffa andra bloggare.

Nu kanske det har varit en del liknande konvent här, men det kan väl vara fler. Fast nackdelen för mig är att jag sitter uppe i Umeå och om det ordnas något konvent så lär väl det vara i Stockholm och då blir det ju lite besvärligare för mig att ta mig dit och dessutom väldigt mycket dyrare.

Men det går ju att följa live via nätet även om det hålls i Pittsburgh eller Stockholm – en liten tröst i alla fall.