Verkligheten

Man måste vara sann mot sig själv. Det är det viktigaste. Det är också det svåraste. Jag försöker oftast vara alla till lags och försöker anpassa mig till andras villjor och önskningar. Här finns alltså en konflikt. Å ena sidan bör man – för att kunna fungera socialt – anpassa sig till andra personer och å andra sidan bör man tänka på sin egen vilja. Inte helt lätt.

Det gäller också att tro stenhårt på sig själv och det man gör, någonting som man får jobba med varje dag. Det är lätt att gå vilse när man försöker hitta den perfekta balansen mellan den egna viljan och andras önskningar.

En annan sak som blivit viktigare och som jag ibland har problem med är att man inte ska vara rädd för allvaret, allt behöver inte vara skämt och lajbans, man måste tillåta sig själv att vara allvarlig.

2 svar på ”Verkligheten”

  1. Blev lite gripen av ditt inlägg om att det är i replokalen det magiska uppstår. Ramlade in här lite av en slump och sen hittade jag fantastiskt vackra foton och små tänkvärda texter.
    Glad att jag hittade hit

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.