Gott Nytt År!

De sista skälvande timmarna av året. Jag sitter i ett hus i en by och gör ingenting. Utanför blåser det, även om det värsta verkar ha dragit förbi. Tänkte ett slag ge mig i kast med att sammanfatta året, men jag tror jag låter bli. Det skulle nog bli alldeles för långrandigt. Det gångna året får vara, nu tycker jag vi ser framåt – det är oftast mycket mer spännande.

Den här bloggen ska förändras och förbättras lite. Jag avser skriva mer, eller pladdra mer (beror på hur man ser på saken). Stöter och blöter lite idéer som börjar ta form för vad som ska ske, det blir kanske inga dramatiska förändringar men jag vill göra den mer till en kulturanalytisk arena, etnologiska funderingar i all enkelhet – är lite svag för etnologin – men förstås också en hel del om vanlig vardag. Detta ska nu inte ses som något nyårslöfte, jag har inte för vana att avge sådana, det ska snarare ses som en ambition, ett avstamp. Bloggeriet har ju en tendens att utveckla sig på sitt eget sätt. Det känns i alla fall intressant och spännande för mig, om det blir lika intressant och spännande att läsa återstår att se.

Gott Nytt År på er!