Hyggligt lugnt, men inte problemfritt

Lugn dag, förutom då all den tid det tog med den bråkiga bokhyllan som inte riktigt ville bli monterad men som nu trots allt står färdig och fylld med böcker. Genast uppstod nästa problem; alla böcker fick inte plats. Så jag blir nog tvungen att beställa en till bokhylla från det stora möbelföretaget. Värre problem har jag nog varit med om, men bokhyllor är viktiga.

Duke of Windsor är min nya stilförebild, den avslappnade elegansen är ju något att sträva efter. Så ska jag klä mig fortsättningsvis, okej det kanske inte i alla lägen är den mest praktiska klädsel men lite får man väl offra. Men nu får det räcka med modebloggande, hade inte tänkt ge mig in på den banan. Det är nog dags att göra den där pajen så det blir någon middag. Resten av kvällen är tänkt att vara lugn och avslappnad, det blir nog skönt det. Risken finns förstås att jag blir galen av tristess men det är en risk jag just nu är beredd att ta.

Bilden: Självporträtt i spegel.