Mindre teve

Tidigare i veckan tänkte jag att jag skulle försöka se mindre på teve. Sitter alldeles för många timmar och glor på program som jag inte alls är intresserad av. Det känns ju rätt så onödigt, så mindre teve ska det bli, tänkte jag. Men det vette katten om jag har sett så mycket mindre teve sen dess. Till exempel just nu står teven på, jag ser i och för sig inte på den men den står lik förbaskat på. Får se till och skärpa mig.

Ska förvisso se en film sen men det tycker jag är helt okej, det räknas inte riktigt som att se på teve. För det är det där dumma stirrandet på ointressanta program som jag vill komma bort ifrån. Inte för att man blir någon bättre människa eller något sånt av att inte se på dessa program, utan för att det känns som ett rätt stort slöseri med tid. Som sagt, skärpning får det bli.