Som igår, ungefär

Fortfarande väldigt grått och trist ute. Det bidrar inte till att man känner sig pigg och uppåt. Jag märker att jag blir gnällig av sånt här väder. Går omkring och muttrar och håller på, till ingen nytta alls egentligen. Ska sluta med det nu och bara tänka fina, snälla och positiva tankar.

Nå, det kanske blir bättre imorgon. Om det inte blir det så vet jag inte vad jag gör, för nu är jag trött på det här. Det är inte alls bra för fantasin och kreativiteten med sånt här väder. Sitter ju bara och tänker på vädret och längtar efter lite ljus och värme.

Nog om detta. Nu ska jag ge mig iväg, har en del saker som måste göras och det går ju inte att sitta här och gnälla hela dagen. Så det får vara färdiggnällt för idag, resten av dagen ska det bara tänkas fina och positiva tankar.