Det räcker va

Snöandet alltså, det är nog nu, vi har sett det, vi har gått i det, vi har skyfflat runt det. Trist är det. Jag tänkte skriva nåt smart, men det kunde ju vem som helst räkna ut hur det skulle gå  med det. Så jag skriver det här i stället, jag gnäller lite, knäpper en bild och skakar på kameran, det blir åtminstone kul.

Såg en fin liten film som den amerianska fotografen Zack Arias hade gjort. Den var tänkvärd, om skapandet, om livet. ”The only jobs that cure cancer, are the jobs that cure cancer […] The rest of us are just paying rent.” Säger Arias i filmen. Det finns nån sanning i det där. Vi räddar inte världen med våra kameror eller våra pennor eller vad vi nu gör, men det betyder i och för sig inte att det för den skull är meningslöst. Vi gör vad vi kan och försöker göra det så bra som möjligt.