Vissa bilder

Vissa bilder fotograferar jag i brist på andra alternativ. När livet framstår som orättvist och man försöker förstå det som händer. Dessa bilder fotograferar man inte för att de ska publiceras, de fotograferar man för att man måste. Vissa skriver, andra fotograferar. Jag tycker visserligen om att skriva men fotograferandet ligger närmare till hands. Det är fotografiet jag använder mig av för att skapa förståelse, minnas och organisera händelser på ett för mig begripligt sätt.

Den här historien har ett lyckligt slut men den ställde vissa saker på sin spets, den fick mig att reflektera över vad som egentligen är viktigt och betydelsefullt. Den visar att livet är skört, att ingenting går att ta för givet. Självklara saker, kan man tycka, men inte alltid så uppenbara.

2 svar på ”Vissa bilder”

  1. Vilken tur att denna historia slutade lyckligt! Är så glad över vad livet ger mig och att jag får ha mina barn kvar hos mig.
    Gillar verkligen din blogg och läser den varje dag!! Fortsätt att sätta in fina bilder och skriv fantastiska texter!!!
    Ha det bra!
    Kram Äldsta storasystern

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.