Imorgon reser jag lite

Kontaktkarta, Gamla stan, stockholm © Lars-Göran Norlin - Klicka för att förstoraÅker till Stockholm imorgon. Det var länge sedan jag var där så det ska bli roligt att återse stan igen. Ser verkligen fram emot det. Ska gå runt och glo, besöka några gallerier, fika, slöa, gå och gå och gå. Sen blir det Bob Dylan, det blir nog bra.

Ska fotografera också, naturligtvis. Fler och bättre bilder än vad som fanns på denna kontaktkarta som jag hittade nyligen. Det är dock oklart vilket år bilderna är tagna, men gissningsvis någon gång runt 1993-1994.

Det ska bli mycket skönt med miljöombyte, se nya vyer. Behöver omväxling. En helg sådär, frågan är varför man inte gör sånt oftare. Av gammal vana, segar man på och tänker att man borde åka någonstans men man är för trött, eller man har inte tid, eller man har någon annan ursäkt att inte åka. Det ska bli ändring på det.