Tidig morgon

Tidig morgon - FOTO: Lars-Göran Norlin

Har inte alls sovit så mycket som jag skulle behöva, men av någon anledning så har jag bara lyckats sova några timmar. Klev upp för en stund sedan drack lite vatten, har skrotat runt här, knäppt några bilder (det var en sådan fin dimma ute) och hoppats att jag ska bli trött. Jag har också tänkt en del på vad Gary Vaynerchuck sade i den där föreläsningen. Han talade bland annat om att det för företag, för oss alla handlar om att berätta. Berätta vår historia. Det tror jag är helt rätt och väldigt spännande. Allting vi gör bildar berättelser. Det är dessa vi ska förmedla och som vi idag också har verktygen och plattformen för att kunna göra det. Berätta om det du är passionerad av, det du brinner för.

Det finns mer att säga om det där men det är lite för tidigt på morgonen för att utveckla resonemanget. Se den där föreläsningen med Vaynerchuck, riktigt intressant.