Redesignen fortsätter

Portfolio
Så här kommer portfoliosidorna snart att se ut.

Redesignen har tagit lite längre tid än vad jag trodde, delvis beroende på att jag hade lite svårt att bestämma mig för hur jag skulle göra men också för att jag var tvungen att ändra storleken på alla bilder. Nu börjar det dock ta sig så snart kommer portfoilosidorna att se ut som i bilden ovan.

Jag har valt att lämna de snitsiga bildspelen jag tidigare använt och kommer nu att utnyttja WordPress inbyggda gallerifunktion. Den är i och för sig inte lika elegant men betydligt smidigare att uppdatera.

Har även bytt typsnitt och använder mig av Google web fonts. För brödtext och rubriker använder jag typsnittet Tinos. På indexsidan och snart även i menyn ovan är typsnittet Ubuntu.

Indexsidan på den här sajten har också fått ett litet ansiktslyft. Jag ville ha en renare och enklare startsida och detta blev resultatet.

Nya indexsidan här på lgnorlin.se.