Testar appen Camera 360

[portfolio_slideshow]

 

Idag har jag hållit på testa Camera 360, en Android app. En rätt okej app med en hel del trevliga effekter. Den är ganska enkel att använda och relativt snabb, även om den är långt ifrån perfekt. En störande sak är att man får med betydligt mycket mer i bilden än vad som syns innan man knäpper den. Men å andra sidan så kanske det inte gör så mycket, det får bli lite som det blir. Fast det skulle vara trevligt om det någon gång framöver dyker upp appar och telefoner som verkligen fungerar och inte bara halvbra.

Jag har tidigare använt appen Vignette ganska mycket. Den är också rätt okej, eller bra fast bara nästan. Den har lite bättre möjligheter att anpassa effekterna än vad Camera 360 har, men Vignette är betydligt långsammare att använda, speciellt tiden mellan varje bild är störande lång. I Vignette går det att välja olika ramar och format vilket tyvärr inte Camera 360 har. Nu har jag endast testa gratisversionen av Camera 360, betalversionen har fler effekter och den kanske fungerar bättre i övrigt.