Den senaste tiden på NSD

Ettabild i lördagens NSD.
Ettabild i lördagens NSD.

Har det senaste veckorna varit vikarie på NSD. Ett sant nöje. Det finns något mycket trivsamt med redaktioner. Detta trots alla liter av beskt redaktionskaffe man hinner hälla i sig om dagarna. Att sitta på en redaktion ger mig lite samma känsla jag får av att sitta på en flygplats. Känslan av att någonting händer, av livet som pågår och känslan av att allt kan hända; ingenting är omöjligt.

Jag gillar verkligen de där hastiga kasten mellan olika miljöer och ämnen, ibland snabba, korta utryckningar, ett hastigt möte och några snabba knäpp och sedan tillbaka till redaktionen för att redigera bilderna. Ibland tillfällen där man hinner göra lite mera ingående skildringar. Den där variationen av uppdrag är något som passar min rastlöshet och mitt ibland rätt så begränsade tålamod.

En hel del intressanta människor och uppdrag har man hunnit med och har dessutom lyckats göra några bra bilder. Inte illa.