Snart åker jag iväg

Om några timmar sätter jag mig i bilen och åker norrut, det blir nån slags semester som förhoppningsvis blir avkopplande. Det ska bli skönt att komma bort ett tag. Jag har en del packning kvar att ta tag i, men jag ska ta de lugnt, jag har trots allt inte bråttom, ingen tid att passa. Men det kommer nog att bli segt att sitta i bilen i flera timmar, vägen som jag kommer att färdas på är inte den roligaste. Det är kanske en av Sveriges tråkigaste vägsträckor. Men, men det blir roligare när jag kommer fram, får jag tänka, så där käckt som man ska.

Nä, nu måste jag ta tag i packningen och se så jag får med mig alla grejer, kameraprylar med dito batterier, laddare, sladdar och allt sånt som är viktigt att ha när man ska vara borta några veckor. NOTE TO SELF: Ta med böcker, även om det kanske inte blir så mycket tid till att läsa, men böcker måste man ha.