Nya browsern

Googles browser Google Chrome är rätt trevlig att använda. Rätt så elegant utan en massa onödigt krams. Sidorna laddas snabbt, även om den ibland kan stanna upp en liten stund utan att något verkar hända men det är ett marginellt problem. Faktiskt rätt fin, nu har jag i och för sig bara använt den i ett dygn ungefär så det återstår väl att se hur den är, men än så länge är den ju lovande. Jag använder sedan tidigare Gmail, Google Documents och många andra av deras tjänster så utgår jag från att Google Chrome kommer att vara väldigt lämpad för dessa tjänster.

Däremot så ser jag nu när jag sitter och skriver detta att WYSIWG-editorn i WordPress inte verkar fungera i Google Chrome, men jag hoppas det bara är något tillfälligt fel och att det löser sig längre fram.

Som sagt en rätt trevlig browser och det blir ju inte sämre av att Google presenterar den på ett så roligt och charmigt sätt genom denna lilla serie.

KategorierOkategoriseradeTaggar

Ett svar på ”Nya browsern”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.