Tråkig månad

Januari har inte direkt varit någon rolig månad, i alla fall inte vädret. Det blir väl bättre får vi hoppas och det måste det bli för denna blogg håller på att utvecklas till en väderblogg och det var inte alls min avsikt. Ska skriva om något annat, men å andra sidan ska man inte underskatta vädrets betydelse för vår arma existens. Humöret påverkas, kreativiteten påverkas och lusten minskar. Vintern i sig har jag inget emot, men det är bara de få dagarna då det är sol, snön gnistrar och temperaturen är bara några få minusgrader. Då är det nästan perfekt. Denna vinter har det tyvärr varit ovanligt få sådana dagar.

Jag tycker att jag har skrivit ovanligt dåligt och tråkigt den senaste tiden. Det måste bero på vädret, jag är helt övertygad om det och frånsäger mig allt ansvar. Vädret är boven i dramat och om det bara blir lite bättre så kanske skrivandet också förbättras.